U bent hier: Startpagina (Uploader)

Nijhof Reklame Uploader

De “Nijhof Reklame Uploader” is de gemakkelijke manier om grote bestanden naar ons te verzenden. Zoals een veel gebruikte service als WeTransfer. Wij maken het aleen nog gemakkelijker, door elke klant zijn/haar eigen login te bieden, dus zonder gebruik te maken van een "tussen-service" als WeTransfer. Toegestane bestands-extensies zijn: AI,BMP,EPS,ES,GIF,JPEG,JPG,PDF,PNG,PPJ,PSD,RAR,TGA en ZIP. Klanten kunnen bestanden beheren, zoals het toevoegen van zogenaamde "bestands berichten", het veranderen van bestandsnaam, of zelfs het verwijderen van fout geuploade bestanden.

Nijhof Reklame UploaderVanaf nu heeft u dus geen problemen meer met het zogenaamde 'bijlage-limiet' die de meeste email programma's hanteren. Het uploaden van een bestand gaat zeer gemakkelijk, en is volledig geautomatiseerd, wij ontvangen automatisch een email nadat uw bestand is geupload. Eerst logt u in via onderstaand formulier, waarna u kiest voor de button "Upload Bestand". Nog geen login? Neem contact met ons op.

Toegestane bestands-extensies zijn: AI,BMP,EPS,ES,GIF,JPEG,JPG,PDF,PNG,PPJ,PSD,RAR,TGA en ZIP.

Eigen Montagedienst
Eigen montagedienst met gekwalificeerde monteurs.

Montage en service wordt bij Nijhof Reklame uitgevoerd door gekwalificeerde monteurs. Het plaatsen van reklame-objecten is een zeer nauwkeurig staaltje werk waarvoor Nijhof Reklame een team met uitsluitend zelf opgeleide monteurs in huis heeft. Vakmensen die zeer klantgericht werken en hart voor de zaak hebben.

Ons Werkterrein
Ons werkterrein omvat geheel Nederland.

Ons werkterrein omvat geheel Nederland, waarbij België, Luxemburg en Duitsland ook voor ons v.w.b. uitvoering van werkzaamheden niet “te ver weg zijn”. Nijhof Reklame beschikt over een professioneel team van specialisten die hun werk met veel plezier uitvoeren. Vakmensen die zeer klantgericht werken en hart voor de zaak hebben.

Twitter

Templates and Extensions by FXWebdesign.nl

Team

Het succes van Nijhof Reklame is vooral te danken aan het team van creatieve medewerkers, dat met vakkennis, passie en plezier elk project weet te vertalen in een effectief en prachtig eindproduct. Wilt u hiervan profiteren? Neem contact met ons op.

Ons Bereiken

Nijhof Reklame

Tel. 0412 745007
Twitter @NijhofReklame
info@nijhofreklame.nl